2012-12-14 08:56:23• hírek • Adminisztrátor

Nyerj Adidas termékeket!

Nyerj karácsonyra egy fantasztikus ADIDAS sapka-sál szettet az M3 Outlet Center felajánlásával!

Tedd egyszerűvé a karácsonyi készülődést és látogass el az M3 Outlet Centerbe, ahol rengeteg karácsonyi ajándékötlettel várunak Mindenkit! Családod, szeretteid számára a legnagyobb világmárkák, úgymint a Nike, Puma, Mango, Gant, Benetton, Levis, Camel Active vagy J.Press színes kínálatából válogathatsz akár 50-70%-os kedvezménnyel!

Az M3 Outlet Center kedvező ünnepi ajánlatai között garantáltan talász kedvedre való ajándékot legyen az női-, férfi-, gyermekruházat, sportruházat, cipő, vagy kiegészítő! Gyermekek számára a Gulliver üzletben játékok széles választékával vár a bevásárlóudvar!

Játssz és nyerd meg a Szatmár.ro és az M3 Outlet Center közös játékában szereplő Adidas sapka-sál szettet! Nincs más dolgod, csak válaszolj helyesen a következő kérdésre:

Mely termékcsoportok egyik legnagyobb és legismertebb gyártója az Adidas?

a.) Férfi öltönyök
b.) Alsóruházat és fehérnemű
c.) Sportruházati termékek, sportcipők és kellékek

A helyes választ a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk, a jó válasz megtalálásához pedig látogass el az M3 Outlet Center weboldalára és Facebook oldalára! A megfejtést tartalmazó e-mailben várjuk a játékos nevét és telefonszámát is, ugyanis a szerencséseket telefonon értesítjük! A játék 2012. december 16-án (vasárnap) 24:00 órakor zárul. Sorsolás: 2012. december 17. 12:00 óra.

Jó játékot és sok sikert kívánunk Mindenkinek!

M3 Outlet Center
4090 Polgár, Hajdú út 52. HUNGARY (Térkép)
Telefon: +36 52 573 226
Email: m3outlet@btz.hu
Nyitva: hétfőtől-vasárnapig 10:00 - 20:00

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: